Тема: Придвижване на групата в планината; основни техники на придвижване при различни терени

Раницата стягай ти

И за похода се приготви.

Планината от далече ни зове

И кани всяко любознателно дете.

Бързо, колонка направи.

И мястото в групата си заеми.

Всеки път ще учим нови неща,

Заповядай на втората ни среща.

Малки и пораснали планинари, заповядайте на втората ни среща по Планинарство, на която ще се учим как да се придвижваме в планината при различни терени. Очакват ни много игри, смях, забавление, както и нови знания.

Заниманието е предназначено за малчугани на възраст от 4 до 14 години с препоръчително присъствие на родител или пълнолетен придружител.

Час: 18,00 ч.

Място: Нещото

Водещ: Милена Воденичарова

Такса: доброволно дарение по желание*

* Клуб Нещото е свободно пространство за споделяне на идеи, умения, опит, вещи. Мястото е некомерсиално и издръжката му зависи единствено от даренията на неговите посетители - всеки според възможностите и желанието си. За да продължи това място да съществува, зависи от всички нас.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…