Скъпи приятели,

Щастливи сме да ви предоставим възможността да се запознаете с методиката на еволюционната астрология, създадена от Джефри Волф Грийн – признат за един от най-влиятелните астролози на нашето време.

Еволюционната астрология е синтез от древната ведическа астрология йойтиш, хуманистичната астрология на мистика и философа Дейн Ръдиър, ученията и откритията на психолога Карл Густав Юнг и на основоположника на кармичната астрология Мартин Шулман. В същността си, системата предоставя начин за четене на идентичността на душата, която е основната мотивационна, първопричинна, движеща сила във всяка последователна реинкарнация.

Този уникален метод ще ви бъде представен от Рина Делянска, сертифицирана еволюционна астроложка от световната асоциация Evolutionary Astrology Network (www.evolutionaryastrology.net).

Родена в Пловдив, Рина завършва информатика в Берлин, но следва дарбата си да "вижда" и да "чете" от хора, което я подтиква да започне изучаване на "науките на сърцето"- астрология, нумерология, литотерапия, цветотерапия. Вече емигрирала в Канада, там тя открива система, която обяснява първопричините за съдбовността и събитийността в живота на човек, а не само различните последствия, както го прави,например, традиционната психологична астрология. 

Завръща се в Германия, като сертифициран еволюционен астролог и създава там своя собствена практика. Макар търсенията си, Рина продължава връзката си с Родината, като през годините, както приятелите, така и клиентите у нас се увеличават. 

Настоящият семинар ще обхване основните градивни модули на еволюционната астрология, които са:

1. Четирите основни състояния на нивото на човешкото съзнание.

2. Дефиниция и структура на понятията - Дух/живец, Душа и Его, и техните планетарни съответствия в хороскопа. 

Основен, двупосочен импулс на душата, определящ вертикалното развитие, към свързване с Първоизточника, или Твореца, или към отделяне от Него. Хоризонталното развитие на Душата или опознаване на потенциала на човешкото съзнание, произлизащ от копнежите и желанията на самата Душа.

3. Плутон (Душата) и формулата:

Плутон, Южния лунен възел и владетеля на южния лунен възел, обособяващ кармичното минало на Душата. И съответно, полярната точка на Плутон – Северния лунен възел и владетеля на северния лунен възел, съзидаващ потенциалното бъдеще на Душата.

4.12-те архитипа на хороскопа в тяхното тройно изразяване: в планета (същинска енергия, създаваща движението), зодиакален знак (филтър или оцветител на планетарната енергия) и дом (нейната област на проявление).

Дванайсетте архетипа ще бъдат обяснени от гледна точка на практическото познание за същността, ритмиката и цикличността на развитието на човешкото съзнание.

За финал, Рина ще направи практическа демонстрация на формулата на душата, чрез хороскоп на участник, избран на лотариен принцип. Името и данните на участника остават анонимни. Семинарът приключва със свободна дискусия.

Такса за участие:40 лв.

За въпроси и записвания:Мария Иванова - 0886/53 52 61

 Пълдин Арт Клуб Гр.Пловдив 

бул."Христо Ботев" 112

Час: 14:00

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…