Ру & Доб

Кои са те?

Единият е танцьор...

Другият определено не е... написаха му го наскоро , но затова пък е възхитен.

И двамата прекарват доста от времето си в неща, свързани с танците.

Нека си го кажем направо - живеят с танците, а през останалото време просто чакат да дойде време за танци... и музика... (добре де малко се увлякохме с описанието, но да речем че разбират от това, с което се занимават и го правят от доста време).

Доста от вас се занимават със социални танци, но колко пъти сте имали възможност да научите нещо различно, от това което се преподава в редовните часове?

Говорим за съвкупността от малките трикове, знания и умения, които правят разликата в танцуването от „раздвижвам се понякога“ в „потъвам в света на танца и музиката „

В тази серия от тематични уроци имаме за цел да ви предадем тези знания, защото всеки може да стане по-добър и желан партньор на дансинга, ако положи минимални допълнителни усилия.

Dance with me – part 1 : basic principles / основни принципи

В първия урок ще започнем с основните неща, които биха направили преживяването за нас и околните по-добро, без да има значение от колко време танцуваме.

Цена: 7 лева

Заповядайте!

Място: Salsa De Cuba 

Час: 18:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…