Заповядайте на 29.12, за да изпратим годината с Hayes & Y от София, Atomic Actors от Варна и местните Sundust и да сбъднем заедно една мечта – мечтата на Вики от Капана да проходи.

За разлика от обикновено, точно тук няма да говорим подробно за всяка една от групите. Информация за тях ще получите в събитието през следващите дни. Причината е, че в случая важното за концерта е каузата, в чието име го организираме.

Вики е на 11 г. и е с диагноза ДЦП. Концертът е част от кампанията Мечтата на Вики от Капана, която има за цел да небере средства за лечението на Вики със стволови клетки в чужбина. Всички приходи ще бъдат дарение за Вики.

Преди 5 години Вики е включена в програмата „Нови клетъчни технологии в медицината“ към руския онкологичен научен център в Москва, където са взети 20 дози собствени стволови клетки, от които дотук са преляти едва 2. Отаналите 18 са на съхранение там. Първите две вливания бяха повече от успешни и дадоха много положителен резултат! Затова вярваме, че лечението трябва да продължи. С ваша помощ това може да се случи!

Банковите сметки, в които се събират суми за лечението на Вики са следните:

ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД

BIC: BPBIBGSF

EUR: BG 05 BPBI 7940 146 50329 01

BGN: BG 23 BPBI 7940 106 50329 01

USD: BG 67 BPBI 7940 116 50329 01

Титуляр: Виктория Цветанова Предева

Вход - 5 лв.

Врати: 19:00 ч.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…