Нови технологии се появяват все по-често и предвещават все по-динамично бъдеще. Свободата да се твори се признава за ключов естествен ресурс. В същото време много държавни практики изглеждат застинали в епохата на хартиената бюрокрация и остават неконтролирани от хората, които са длъжни да се съобразяват с тях и да ги финансират. Политици и чиновници, обявявайки се за слуги на обществото, на практика действат като господари. Това поражда нездрави амбиции, негативни емоции и риск от конфликти. Нужни са ни новаторски идеи, модели и инициативи за ненасилствена и коренна социална промяна.

Заповядайте на нашата презентация и беседа в неформална обстановка! Вземете напитка от бара и се включете в обмена на идеи.

19.04.17г. (сряда) от 19:30, Abisnthe House в стария град. Вход свободен.

 

Ако желаете да следите тези събития, заповядайте във фейсбук групата:

https://web.facebook.com/groups/1322120514541243/

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…