От кога в сърцето си не си притихвал?

От кога Прошка на себе си не си поискал? 

От кога не си дарявал на душата лекота? 

От кога не си лекувал с Любовта?

 

Да си подарим Сладостта на Прошката

на 21 април 2017 (петък) от 18:00 до 20:00 часа

 

Каня те на среща с главния герой в твоя филм – този, който е готов да се изправи пред своите собствени демони и да премахва тежки прегради, да следва сърцето с мъдрост и с мирни победи – прекрасният ТИ!

В този период на ретроградно планетарно влияние, в който всичко ни подканя да забавим темпото, да осмислим преживяното, да приемем миналото, ще се срещнем с остатъчната болка, гняв, обида, съмнения, страх … И в тъмнината ще отворим път за проява на светлината чрез осъзнаване, приемане, прошка и любов .

Искаш ли да направим заедно следващата крачка напред и да познаем сладостта от опрощението, да изживеем лекотата в себе си и да си дарим удовлетворение от поредната ни лична победа? Искаш ли да усетим изцеляващата сила на любовта в нас?

„Сладостта на Прошката” е практика за духа и тялото, която ни помага да открием вътрешната лекота, свобода, спокойствие и наслада.

Нямаш нужда от съжаления, оправдания или саморазправа с някого или нещо. Единственото нещо, от което се нуждаеш е да простиш на себе си, да проявиш своята вътрешна вяра, че заслужаваш да живееш в лекота, хармония и удовлетворение от всичко, което си!

„Прошката е като емоционален бутон за рестартиране, който ни позволява да си извлечем поука, а след това да продължим, без да вземем тази негативна емоция със себе си в по-нататъшното пътуване.” – Джо Витале

Очаквам те на това вълнуващо преживяване!

Водещ: Марияна Стракова – сертифициран йога преподавател, личен консултант и ментор, носи знанието и финия усет да съчетава различни знания, школи и опит, терапевтични методи, рейки, аромати, кристали и др. Марияна изследва силата на Прошката в собствения си живот и с радост споделя личния си опит в справянето с житейските й периоди и изпитания. Чрез срещите на постелката се стреми да вдъхнови повече хора да поемат контрола над живота си, да творят промяната, която желаят и да се наслаждават на щастие и хармонични отношения във всички аспекти на живота си. Създател и автор на сайта „Промени живота си“, идеолог и организатор на фестивала „Уикенд на Промяната“, част от организационния екип и лектор на Фестивала „Здравей, Здраве“. Има издадени 2 авторски диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

Такса участие: 25 лв. с предварително заплащане на таксата

30 лв. – в деня на събитието

Местата са ограничени! За повече информация и записване: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт, ул. "Иван Перпелиев" 5

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…