В Пловдив ще се проведе 19-то издание на „Турнир Пловдив” на 22 април 2017 год. (събота), а на 23 април 2017 год. (неделя) ще се проведе Държавното първенство за деца, юноши и младежи. Ако сте се затъжили за състезания, емоции и много екшън, то непременно планувайте да сте в Пловдив на 22 и 23 април, за да гледате на живо нещо наистина изпълнено с емоции. Ако сте състезатели, ви очакват много награди и аплодисменти, а ако сте зрител също ще имате възможност да се включите в игри и надпревари за публиката, защото „Турнир Пловдив” ще предложи от всичко по много.

Турнир Пловдив

ДАТА: 22 април 2017 год.

МЯСТО: Международен панаир Пловдив, палата № 7

Държавно първенство за деца, юноши и младежи 2017

ДАТА: 23 април 2017 год.

МЯСТО: Международен панаир Пловдив, палата № 7

 

ОРГАНИЗАТОР: Българска федерация по културизъм и фитнес

Предварителна продажба на билети на касата на СК "Масъл Арт" - ул. "Гладстон" 15 и в деня на на състезанието на касата на палата № 7 в Панаир Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…