„Последна дестинация” е състезание, насочено към всички будни и активни младежи, които обичат предизвикателствата.

В „Последна дестинация” могат да се включат всички желаещи да усетят емоцията от надпреварата в отбори по двама, с единственото ограничение да бъдат на възраст между 14 и 21 години. Състезанието дава възможност на участниците да посетят паметници на културата, музеи и емблематични места из Пловдив по един малко по-различен начин. Следвайки указанията, които получават, отборите трябва да се придвижват възможно най-бързо до следващата си дестинация, което прави състезанието супер вълнуващо, както за нас, така и за вас! На всяко място ги очакват разнообразни изпитания и въпроси от всякакво естество. 

Надпреварата е предизвикателство за физическите и умствените способности на участниците, за тяхната воля и издръжливост, логика и съобразителност. 

Проектът се организира за седма поредна година по инициатива на Интеракт клуб Пловдив. Тази година състезанието ще се проведе на 22 Април 2017г. (събота) (Деня на Земята), като участниците трябва да бъдат подготвени за целодневна шеметна надпревара из града. 

Основната цел, върху която се фокусира проектът, е опознаването на Пловдив - Европейска столица на културата за 2019. Проектът популяризира българската култура и традиции. Състезателите имат шанса да поставят на изпитание своите познания и да обогатят общата си култура. В хода на състезанието участниците създават нови приятелства, научават интересни факти за родната държава и един от най-старите градове в Европа. 

Смятате ли, че сте готови да се впуснете в едно ново, нестандартно и изпълнено с емоции приключение? 

Стартовия пункт тази година е ЖП Гара ,,Филипово", като всички участници трябва да бъдат там не по-късно от 9:30ч. 

Цена на човек: 5лв

Награди за I, II и III : парични и ваучери от нашите спонсори

Предварителното записване може да стане на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Трябва да ни изпратите само имената на двамата участници и година на раждане. Записване на място е възможно, но бройките са ограничени, затова не чакайте до последно, а се запишете сега!

Очакваме ви! Успех!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…