Основната тема на форума ще е посветена на единството между българските и европейските градове

TEDx е организация с нестопанска цел, посветена на идеите, които заслужават да бъдат споделени. Началото й е поставено през 1984г. под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, забавление, дизайн. 

За първи път платформата стъпва и на пловдивска сцена на 23-ти април в Драматичен театър Пловдив, където едни от най-известните български личности ще споделят на широката аудитория своите възгледи и идеи.

TEDxPlovdiv е местно събитие, чиято цел е да обединява хората да споделят идеи и да преоткриват уникалните възможности и предизвикателства в живота. 

Общата тема “Together” символизира съвместните усилия на организаторите на формата, между различните градове в България, между общността TED и в Европа. В днешното индивидуалистично общество, обединението на хора, идеи и култура, е важна мисия. 

Събитието е целодневно, а по условия на формата, всеки гост-лектор ще представи своята тема в рамките на 18 минути. Лектори ще бъдат едни от най-изявените български имена: Владо Николов, Георги Бърдаров, Максим Бехар и още много интригуващи музиканти, писатели, изследователи и предприемачи! Ще бъдат споделени новите гледни точки за бизнес, наука, технологии, личностно развитие. Всички гости ще имат възможността лично да се запознаят с тях по време на кафе-паузите. 

Билети и пълна програма за събитието: http://tedxplovdiv.com 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…