~III Tone~ е музикален проект задвижен от неравноделните ритми, намиращ се някъде между джаза и модерната електронна музика, чиято идентичност се изгражда от смесването на аналоговите звуци, за да намери баланса между топлината на акустичните инструменти и енергията на синтезаторите от 70-те години до наши дни.

От 2015-та година ~III Tone~ споделя музиката си с публиката на Лазурения Бряг на сцени като Volume (Nice), Forum Nice Nord, Pole Culturel Escoffier (Villeneuve-Loubet). През 2017 година, квартетът подготвя турнета в България и Дания за да промотира издаването на новото си EP "Electrosmog", продуцирано от Studio 149, на интернационалната сцена.

~III Tone~ са:

Жоаким Потаро - алт саксофон, MFB synthesiser

Димитър Благоев - китара

Роман Дуно - бас китара

Людовик Гиварш - барабани

26.04.2017

Начало 21:30

Вход 10лв

BeeBop Café

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…