След положителните отзиви на първата актьорска вечер през Март с Ivan Yanchev и Dimitar Stanchev, решихме да направим второ издание, отново в Библиотеката в края на този месец. 

По време на втория епизод момчетата са поканили със себе си и Ivan Lubenov, познат още и като 5 Стотака. В този състав те излизат на сцената точно в 21 00ч. на 28-и Април и в рамките на 120 минути ще ви забавляват с всевъзможни true stories и вицове. Подготвили са ви и подаръци! А как ще можете да се доберете до тях - заповядайте на место, за да разберете. Емоциите и положителното настроение са с воден печат "гаранция - Франция". 

FB cover design : Lilly. 

Очакваме Ви! 

Вход : 5лв. 

Doors open : 20 00ч.

Start : 21 00ч.

End : 23 00ч. 

За резервации и допълнителна информация :

Димитър : +359 887 316 663

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…