Numbered Days Booking и Bee Bop Café представят за пръв път в България едни от законодателите на съвременната стоунър / псайхъделик / хеви блус музика, а именно Stoned Jesus!

През последните години Stoned Jesus се превръщат в явление и в едно от най-нашумелите имена на стоунър / псайх сцената, като за това време те не спират да кръстосват европейските сцени и издават 3 дългосвирещи албума и едно EP. Сцената на Bee Bop Cafe се превръща в единствена спирка за България от настоящото им турне. На всички концерти от турнето те ще изпълняват най-успешният си за сега албум в цялата му продължителност - "Seven Thunders Roar".

Врати: 20:00 часа
Старт: 21:00 часа
Вход: 20 лв на място
Bee Bop Cafe Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…