Смелата идея на MGM да направят римейк на романтичния фарс на Джордж Кюкор Филаделфийска история като разкошен мюзикъл с песни на Коул Портър, се оказва повече от успешна и превръща Висше общество в едно от скритите съкровища на този жанр. Певецът Бинг Кросби заменя Кари Грант като богаташ, който се опитва да си върне бившата съпруга тъкмо преди тя да сключи нов брак.

А тя е разглезената ледена кралица Трейси Лорд (Грейс Кели – неустоима и надменна в последната си филмова роля, изпълнена в оригинала от Катрин Хепбърн). Франк Синатра (самонадеян в ролята на Джеймс Стюарт) и Селест Холм са нахалните репортери, които вместо да отразяват, осуетяват предстоящата сватба. А музиката? Ах, музиката.

Начало: 19:45 часа
Вход: Свободен

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…