През 2018 г. киното не ни разочарова и определено вдигна летвата високо за настоящата година.

Блокбастъри като „Черната пантера“, „Отмъстителите: Война без край“ и „Аквамен“ напълниха киносалоните, докато филми като „Роди се звезда“ и „Бохемска рапсодия“ накараха сърцата ни да пеят.

2019 обаче изглежда е готова за предизвикателството. Тя вече ни зарадва със заглавия като „Капитан Марвел“ и „Атила: боен ангел“, но е едва март и годината крие още козове в ръкава си.

Капана.БГ подбра няколко от най-очакваните ленти:

Дъмбо

29 март

Римейкът на анимационната класика от 1941 г. е дело на Тим Бъртън и е първият от три игрални римейка на филми на Дисни. Уникалната история на цирковия слон идва на големия екран с актьорски състав включващ Ева Грийн, Майкъл Кийтън, Колин Фарел и Дани Девито.

Покемон: Детектив Пикачу

20 май

Един от най-мащабните франчайзи най-накрая получава собствен блокбастър. Добър или лош, филмът ще ни върне в детството, а най-хубавото е, че в ролята на Пикачу ще се превъплъти любимеца ни Райън Рейнолдс.

Рокетмен

24 май

„Роди се звезда“ и „Бохемска рапсодия“ бяха толкова добре възприети от публиката и критиците, че изобщо не е изненадващо, че Холивуд ни готви още един епичен мюзикъл. Малко е необичайно за една звезда да получи биографичен филм докато е все още сред живите, но Елтън Джон все пак е икона и сър.

Играта на играчките 4

21 юни

Мислехме си, че „Играта на играчките 3“ отбелязва края на популярната поредица с отиването на Анди в колежа. Продуцентите трябва да имат наистина добра причина да направят още една част, така че се пригответе за още едно приключение с Уди, Бъз и останалите.

Цар лъв

19 юли

Още една любима класика на Дисни се завръща. Ще чуем Доналд Глоувър като Симба, Бионсе като Нала, Джон Оливър като Зазу, Сет Роугън като Пумба, а Джеймс Ърл Джоунс се завръща в ролята на Муфаса. Очакваме този римейк да е просто невероятен.

Замръзналото кралство 2

22 ноември

Невероятният успех на „Замръзналото кралство“ означава само едно – няма как да няма втора част! Да не говорим, че трейлърът на „Замръзналото кралство 2“ счупи рекорда за гледания на трейлър на анимация в едва в първите 24 часа. Ана и Елса се завръщат за още снежни приключения.

Междузвездни войни: Епизод IX

20 декември

В една далечна, далечна галактика Джей Джей Ейбрамс се завръща на режисьорския стол, за да довърши това, което е започнал. Въпреки че в центъра на действието няма да видим много от оригиналните герои, принцеса Лея ще бъде включена чрез кадри от последните два филма. Нямаме търпение да разберем съдбата на Рей и Кайло Рен след смъртта на Люк Скайуокър.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…