Служителите на ОП „Радостни обреди“ си пожелаха да има предложение за брак там в Месеца на влюбените

7 двойки са избрали да сключат брак на 14 февруари

„Казват, че всеки сам пише историята си. Аз имах късмета да пишем заедно с теб“ – това е първото послание за обич, окичено от девойка тази сутрин на Дървото на любовта във фоайето на Дома на младоженците, видя репортер на Под тепето.

Инициативата стартира в първия ден на февруари - Месеца на любовта, а идеята е на директора на „Радостни обреди“ Чудомира Пинджева, за която предшественичката ѝ Румяна Толова казва „Добре, че се намери романтичен ръковидител!“.

Влючените са добре дошли, като вземат със себе си само топлите чувства, всичсо необходимо за написване на посланиет ги чака там. 

Дървото всъщност са два карсиви, големи, бели клона от бреза, които Мира видяла паднали след първия сняг в съседния двор и веднага ги припознала.

Днес те красят  фоайето на Централния дом на младоженците, окичени в розови и червени сърца с послания, а Пинджева с усмивка разказва как са ги пренасяли заедно с Паскал (бел.авт.:служител на ОП-то) по два от централните пловдивски булеврада.

През това време хората ги гледали странно, защото освен по един клон в ръка те били с брадва и трион.

От емоционалния разказ става ясно, че шефката на дома сама прави голяма част от украсите и декорациите вътре.

Всички пловдивчани и гости на града могат да оставят своето послание на Дървото на любовта. Те ще бъдат качени на фейсбук страница ОП “Радостни обреди“ на 14.02.2021 г. Посланията оставени след тази дата ще бъдат качени на страницата в последния ден на месец февруари.

   За всеки оставил послание служителите са подготвили и любовни късмети.

За деня на влюбените вече 7 двойки са се записали за церемония по сключване на граждански брак, съобщи Чудомира Пинджева и добави, че все още има свободни часове за тази дата.

Служителите на ОП-то си пожелаха да има предложение за брак пред Дървото на любовта в Месеца на влюбените!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…