Всеки един съвременен телефон днес се нуждае от допълнителна защита на корпуса от случайни падания, изпускания, ожулвания. Това са все основателни причини, особено в случаите, когато водите екстремен начин на живот или сте в динамична работна среда. Тогава често се прибягва до употребата на калъфи и кейсове за смартфони, които са от различни видове, цвят и материал на изработка. Кои обаче са най-популярните на пазара? Нека видим какво споделят от онлайн магазин Etuo.

Кога смартфоните се нуждаят от кейсове

Най-често подобни аксесоари са необходими в случаите, когато съществуват причини и условия за нарушаване здравината и целостта на апарата. Това са например ситуации, когато работата е свързана с физически труд, при практикуване на екстремни спортове или водене на динамичен начин на живот. Тогава е необходимо осигуряването на допълнителна защита на корпуса, дисплея и страничната рамка.

В други случаи, когато искате да разнообразите дизайна на своя смартфон, кейсовете са отлична възможност за това. Те се предлагат в различни цветове и нюанси, а също можете да си изготвите и персонализирани решения, които да са с Ваш собствен дизайн. Така най-добре ще впишете телефона в индивидуалния си аутфит и ще се отличавате с декорация на устройството, с която никой не може да се похвали.

Какви са достъпните видове

Те се различават по степента на осигуряваната защита: пълна или частична. В първия случай популярни са кейсовете за телефони, предпазващи едновременно дисплея, страничната рамка и задния капак. Това са обикновено флип аксесоарите, чийто капак се отваря надолу или тип тефтер - капакът се отваря настрани.

Аксесоарите от този вид, с частична защита, обхващат само страничната рамка и задния капак на корпуса, но без дисплея. Този тип често се отличава по своите цветове, използван материал и вид. От тях всъщност има и огромен избор, но все пак остава важен въпросът кой е най-популярният аксесоар за смартфони онлайн на Etuo.bg?

Кои са най-популярните и предпочитани модели

 

  • От гледна точка на вида най-купувани си остават кейсовете за защита на смартфоните;

  • Клиентите, в голяма част от случаите, залагат на високото качество и не най-евтините цени;

  • Предпочитани си остават и оригиналните решения, които гарантират пълна съвместимост с размерите, отворите и бутоните на отделните модели телефони;

  • Изключително популярни са персонализираните калъфи за телефони, позволяващи проектиране на собствен индивидуален дизайн, протичащ в три стъпки:

    1. Избор на модел телефон и вид на калъфа;

    2. Проектиране на дизайна или добавяне на снимка с текст;

    3. Поръчка и изчакване на доставката.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…