Снимки: Десислава Цвяткова

6095 лв. бяха събрани на благотворителното събитие с кауза „Да помогнем на Ели!”, организирано от ROCK’n’BAR Безистенъ Сцена №2 в сърцето на Стария град. Домакините от заведението организираха търг и концерт на групите Le’Push и Керана и Космонавтите на сцената в бившите Конюшни на царя, в подкрепа на Елисавета Вълчинова. Всички в препълнената градина на ROCK’n’BAR Безистенъ Сцена №2 се включиха активно в мисията по събиране на средства за лечението на Ели.

Най-активен в аукциона бе CEO на BTL Industries- предприемачът Георги Петков. Той стана горд собственик на волейболната топка, подписана специално за събитието от националките ни, които днес излизат в зала Колодрума в мач срещу Гърция за откриването на Европейското първенство. Стойността на топката след последната стъпка по наддаването стигна 600 лева. Петков откупи и две от творбите от колекцията на галериста Стоян Даскалов, разиграни на търга.

За лечението на Ели бяха отделени средствата от входа за събитието, а персоналът на заведението подпомогна каузата с бакшиша си от вечерта.

Повече за кампанията в подкрепа на Елисавета Вълчинова:

През 2010 година Ели е диагностицирана с невроендокринен тумор, като след лечение, тя успява да се пребори със заболяването и то преминава в ремисия. Наскоро, при Ели са открити метастази в други органи, които изискват спешно лечение в Швеция, което стартира през месец април.

За да завърши лечението, Ели се нужда от още близо 40 000лв, като тази сума е непосилно тежка за нея и семейството ѝ. Ели разчита на нашата подкрепа, за да може да се пребори за своето “утре”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…