Легендарният радиоводещ и меломан Тома Спространов ще събере на едно място двете си най-големи любови – Пловдив и Музиката. Той ще пуска музика в live за историята, в култовото Artnewscafe на ул. "Отец Паисий" на 25 септември. Събитието се казва "Пулсиращи тепета". 
 
Очаква ни незабравима вечер, в която границите между поколенията ще бъдат удавени в танци. Диско, фънк, ню уейв ( и не само!) ще си дадат среща в култовото Artnewscafe , водени от безпогрешния музикален вкус на Томата. За класата на събитието ще допринесат партньорите ни от „Пловдив 2019“, а винилите си ще развърти небезизвестният Visitor Q. Всички пловдивчани и гости на града са поканени. Ще се видим не „от другата страна на плочата“, а в долния край на „Отец Паисий“, анонсират организаторите на събитието.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…