Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите “Тракия” –  Пловдив, което е една от 36-те регионалните структури на националната организация, призовават своите членове, приятели, гости и всички българи да подкрепят номинацията на Пловдив за най-добра туристическа дестинация в Европа за 2022 г. Можете да направите това до 10 февруари на следния линк – Гласувайте за Пловдив.

plovdivВ тези трудни времена това е още един шанс за българския туризъм, заяви Еньо Енев – председател на Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите “Тракия” –  Пловдив и зам.- председател на УС на БХРА.

 

plovdiv

Един от най-старите градове на Стария континент и в света – Пловдив се състезава с други предпочитани за туризъм градове в Европа като Рим, Виена, Атина, Любляна, Истанбул. „Да подкрепим единствената българска номинация, защото Пловдив представя България и България представя Пловдив! Гласувайте и споделете! Знаем, че ЗАЕДНО можем да спечелим!“, призовават от БХРА и община Пловдив.

1 comment

  • Comment Link Irena Bokova Irena Bokova Фев 07, 2022

    Je vote pour Plovdiv _ la meiileure destination touristique!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…