Duvel Barrel Aged, изданието на Irish Whisky е налична в съвсем лимитирани количества за България и може да бъде закупена в Пловдив само от крафт бирения бар в Капана

Това е уникална бира, приготвена с уважение към автентичния вкус на Duvel, но с изненадваща ирландска добавка: опушени нотки на дъб, ванилия и лек намек за торф.

Първата Duvel Barrel Aged е произведена през 2017 г. Спецификата при нея е, че отлежава в дървени бъчви за уиски от реномирани американски дестилерии за бърбън. Шест успешни издания на Duvel Barrel по-късно, този път пивоварите от Duvel отиват в Ирландия до известната дестилерия Teeling в сърцето на Дъблин. Дестилерия, която споделя страстта на Duvel към качеството, майсторството и иновациите.

Бутилката от 75 cl е красиво декорирана, чрез техника за ситопечат, с отличителния символ детелина в типичен зелен ирландски цвят.

В идеалния случай трябва да сервирате Duvel Barrel Aged Irish Whisky Edition при температура между 8°C и 10°C, а божественият аромат най-добре се усеща в специално проектираната чаша, която идва с подаръчната кутия.

Това е бира за истински ценители и почитали на хмеловото питие, направена да бъде споделена с приятелите и семейството

309 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…