По случай рождения ден на култовото заведение в Капана, зад бара се завръщат някои добри познайници, за да ни почерпят с по питие

Пенливо тържество с много хубава музика и танци предстои утре в сърцето на Капана- бар Котка и Мишка става на 8 години. От култовото заведение в квартала на творческите индустрии, основен двигател в съживяването му за нов живот, са подготвили изненада за многото си приятели- бармански All stars от изминалите години. Хората, наливали бира от първия работен ден на бара на 14 март, 2015г., се завръщат зад него, за да покажат, че не са я забравили тая работа.

„След първите седем, изпълнени с много пиво, събития, партита и дори глобални сътресения, смело навлизаме в следващата година с намерение да продължаваме да се развиваме и установяваме като общност за срещи, комуникация и дори генериране на нови бизнес начинания. 

От единственото заведение на улица „Христо Дюкмеджиев“ в Капана преди 8 години – днес, Котка и Мишка се превръща в устойчив бранд, който успява да предложи цялостно преживяване с разрастването си в къща за гости и коуъркинг, ценен не само за квартала на творческите индустрии, но и за града.

За празника продължаваме с традицията рожденикът да почерпи и след 19 часа утре (14.03.2023) първите гости ще честват деня ни с по една наливна бира, комплимент от бара. Подготвили сме с един кег от любимо на всички питие и приветстваме 8 бармана на крана- нашият Дрийм Тийм от годините.

Всеки от тях е подготвил музикална листа със своите предпочитани стилове, а дансингът е отворен за всички, на които им се празнува и лудува!“, анонсират от Котка и Мишка.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…