Гаражна разпродажба ЛЕД събира от модни находки до кухненски пособия и превозни средства, а мястото и времето обещават истински уикенд купон

Лазарина, Ева и Дуди, или както те сами се наричат – трио ЛЕД, са шармантни и забавни дами, натрупали дузина придобивки в годините. По редица шкафчета, чекмеджета, тавани и килери те имат хиляди покупки, които в неделя 14.05 ще излязат наяве.  

Затова и вдъхновени от гаражните разпродажби на Запад, една вечер на чаша вино, те решават също да си създадат своето лично събитие, на което да ни изумят с огромен набор от находки.

Гаражна разпродажба ЛЕД ще се проведе в сърцето на творческия и пъстър квартал Капана, в закътаното и уютно дворче на бар Котка и Мишка LOCAL в неделя (14.03) от 12:00 до 17:00 часа. На място, докато спокойно си разглеждате и потъвате в изобилие от предмети, ще може да се разхладите с домашна лимонада, свежа джинджилада и редица качествени бири и напитки, които се произвеждат в региона и не са мейнстрийм. За настроението ще се грижи ди джей, който не се продава, защото е безценен, а пуканките и чипса ще допълнят всяко сърце!

От Гучи до Пучи – на гаражна разпродажба ЛЕД ще има буквално за всекиго по нещо. От нови и забравени на дъното на гардероба дрехи и обувки до кристали, мистични карти таро и кухненски уреди и пособия. Всичко е в отлично състояние и качество, а цените са съвсем достъпни и разумни. Истински съкровища за всеки, който може да си ги почувства и разпознае като свои.

 Идеята е този тип събития да се превърнат в редовни и да разширят асортимента и участниците си. Така всички имаме шанс както да се отървем от ненужните ни подаръци и покупки, така и да се сдобием с нещо, което дълго сме желали и то си ни е намерило в точното време и на точното място!

140 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…