Американският колеж в София кани всички кандидат-гимназисти от Пловдив и региона, както и техните семейства, на информационна среща за училището на 11 октомври от 18:30 в Регионалния етнографски музей – Пловдив (Куюмджиевата къща).

Събитието е отворено за всички желаещи, но изисква предварителна онлайн регистрация:
https://forms.gle/ckgZUCgRuB7j7bdNA.

По време на срещата гостите ще се запознаят с историята, ценностите и ученическия живот в колежа, с един преподавател и с представители на ръководството. Ще получат и подробна информация относно реда за прием след 7. клас, учебната програма и възможностите за намаляване на учебната такса, включително пълната стипендия „Изгрев“, която се отпуска с предимство на ученик от Пловдив, чието семейство изпитва финансова необходимост.


Подробна информация за Дните на отворените врати в колежа, останалите информационни срещи в страната и за приема в Американския колеж в София след 7. клас ще намерите в сайта на колежа, раздел „Прием“: https://www.acs.bg/bg/admissions/bulgarian-students-admission-after-grade-7/.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…