Eлисавета Белобрадова от Майко Мила събра фенове на масата в Котка и мишка

Таня Грозданова

Някои кафенета в Квартала на творческите индустрии днес отвориха по-рано от обичайното, тъй като снощи стана ясно, че се очаква звезда – Letiashtata Kozzila Erato /Eлисавета Белобрадова/ написа в личния си профил във Фейсбук:

“Утре отивам да закусвам в Пловдив и който иска да пием кафе, ще съм в Котка и Мишка в 10.00 - 10.30. Който иска - да заповяда, да се запознае с тази моя страна...

Нямам търпение за утрешния ден.”

Eкипът на Капана.бг сме фенове на “старите” страни на Елисавета – сайта “Майко Мила” /заедно с не по-малко вдъхновяващата Красимира Хаджииванова/, фондация “Оле Мале” и няколкото ѝ хумористични книги – та решихме да видим и тази дето сега показва по пътя към Народното събрание.

Не се изненадахме, че събра десетина фенове на масата в Котка и мишка, а хич и не сме броили преминаващите само да я зърнат.  

“Дойдох по линия на Майко мила и за приятелска среща. Много ми харесва в Капана! Такъв квартал липсва на София.”

Покрай “приказките” на кафе, Елисавета даде импровизирано интервю, което може да видите в Под тепето.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…