Пловдивската група ТДК ще е в Канада през месец септември за записите на третия си албум. Процесът по записване и миксиране ще се осъществи във Rain City Recordings във Ванкувър, Канада от продуцента Jesse Gander (продуцирал групи като Japandroids, Brutus и White Lung).

Албумът ще се осъществи с подкрепата на Национален фонд “Култура”.

Групата работи с продуцента и по предния си албум “Успех”, който беше записан в читалището на полу-изоставено българско село.

В социалните мрежи на бандата се казва, че албумът ще излезе преди края на 2022-ра, като това ще отбележи и 10-та годишнина от създаването на групата.

Следващият концерт на ТДК е в клуб “Микстейп 5” на 23.04.2022, на който музикантите ще изпълнят част от парчетата, които ще се поместят в следващия им албум.

Полезни връзки:

Инстаграм: група ТДК / TDK the band (@theofficialtdk_dokolkotomoje) • Instagram photos and videos

Фейсбук: TDK | Facebook

Youtube: ТДК - Рояк 102.9/ TDK - Royak 102.9 (Live at Beebop) - YouTube

Концерт: TDK | Facebook

Билети: Bilet.bg | ТДК на живо в Mixtape 5

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…