Художникът Фред  Джованити се оказва отличен пример за подражание и гордост на своите три дечица. Всеки месец на любящия татко му се налага да ходи в командировка, която налага три-часов полет към другия град. За да съкрати пътя си във влака той взима рисунки на своите деца и чифт цветни моливи и с креативността си успява да вдъхне на детското въображение чисто нов живот. А всеки път щом се прибере у дома Федерико (9 год.) София(8 год.) и Джекстън(5 год.)  чакат с нетърпение да видят какво по-точно е сътворил татко този път. 

Това е един прекрасен начин да посадим любовта към изкуството в децата ни. Вижте част от творенията на семейство Джованити. 

Татко в процес на работа
Татко в процес на работа
София
София
Федерико
Федерико
София
София
София
София
Федерико
Федерико
Федерико
Федерико
Федерико
Федерико
София
София
Джекстън
Джекстън
София
София
София
СофияДжекстън
Джекстън
 

 

Тримата млади жудожници
Тримата млади художници

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…