Защото никой не ти плаща, че да спасяваш Земята

Като изключим частта със спасяването на света, Супергероите са същите като нас – нуждаят се от пари, за да живеят, да се хранят, да пият, че дори и за най-дребните ежедневни нужди. Все пак си мисля, че най-скъпо биха им излизали самите костюми.

За жалост, никой не ти плаща, че да спасяваш света. Батман, Супермен, Хълк и Жената котка са си просто човешки същества в костюми и супер сили, но дори и те получават сметки за ток в края на месеца. Някога да сте си представяли какви професии биха имали те? Все пак, с подобен талант, ти е предопределена и работата, в която би те бивало най-много. Предоставяме ви забавни карикатури на Супергероите , по-точно на почасовата работа, с която поне химическото почистване на тоалетите си да платят.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…