Пред голяма дилема бе изправен котарак непукист в двора на Драмата. Докато 400 двукраки използваха крайниците си за бурни танци на EXIT Adventure, четириногият рижак се чудеше в накъде да пристъпи- по пътя към рая или по пътеката към ада. Изкуство или пиячка, мъркаше пред шише Туборг чаровникът. Случайно или не котаракът се появи на дансинга с излизането на сцена на Kottarashky and the rain Dogs. Втората част от името на бандата обаче като че ли го отказа от намерението да се качи на сцената или да иде при двуногите за танц, та тръгна по лошия път- избра пиячката и зачеркна изкуството. Застана мирно пред бутилката пиво и смирено облиза гърлото й. И така няколко пъти. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…