Кимера е израснала сред природата, но животът има обрати, които дори не можем да предположим. Макар и свързвана с флората и силата на дърветата, тя се озовава работеща в голям град пред компютър. Това обаче не се отразило добре на сетивната и душа и тя напуснала работа, за да създава малки картини от рециклирана дървесина.

Кимера казва, че винаги е била свързана с природата, а в момента по-голяма част от времето си прекарва изработвайки прекрасните си творения. Някои от тях се превръщат с красиви бижута, други в подложки за чаши, а трети в чудни декорации за дома. Материали намира от цехове за преработване на дърво или от паднали клони в двора си, а понякога и от клоните на съседите. И без да увъртаме повече, ето какво майстори тя.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…