Паолина Трионска

Уличният поп арт често е нелицеприятен, отблъскващ, но се случва и да ни позабавлява, при това искрено. Табели, надписи, пътни маркировки, грешни и объркващи. Те са част от градската среда, заради които с удоволствие и смях се спираме, за да си ударим едно фото. И да намигнем срещу обектива. С едно такова приятно недоразумение се сблъскахме и ние. Улица Консервна си нямаме, но сме горди с улица Ракия, която вече част от Пловдив. Това не е мираж, а реалност след лека корекция на неизвестен автор с откровен гениален изблик. Дали творецът е прекалил в кръчмата член на квартала или е заквасил на някое домашно соаре с вечната домашна парцуца- не знаем. А и не ни засяга. Работата му обаче така влияе на аудиторията, че да му се допие на човек.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…