Ако сте забравили за Празника на влюбените, ето няколко бързи предложения, с които да трогнете вашата половинка

Макар че е доста трудно да забравите за празника на влюбените Свети Валенти, имайки предвид всички сърчица и любовни послания, които се реят на длъж и на шир както в интернет пространството, така и по улиците, то не е изключено да не сте от онези романтични хора, които подготвят изненади на този ден. ОБАЧЕ! Половинката ви може да се е вдъхновила от чувствата си към вас и да ви изненада, а вие да сте с празни ръце и без думи. Какво правите в този момент? Бързо скалъпвате нещо, за да не остане разочарована любовта на живота ви. Именно в този момент се притичаме на помощ, за да ви предложим 5 романтични и сантиментални подаръка, които ще накарат вашия възлюбен или възлюбена да ахне от щастие:

1. Любовно писмо – това ВИНАГИ е най-доброто нещо, което можете да направите. Не е нужно дълго да мислите какво да напишете в него. Просто излейте сърцето и душата си. Направете го от сърце и няма как да не разчувства вашия партньор. За да е по-оригинално, можете да обгорите крайчетата на листа със запалка, както бе модерно преди десетилетие или да нарисувате плика собственоръчно. 

2. Ваучери – трябват ви само няколко листа с хартия, ножица и химикал. Какво са ваучерите? Върху всяко листче надписвате нещо, което в бъдеще ще направите за половинката си – кафе, закуска в леглото, масаж, романтична разходка или нещо по-пикантно и интимно. Идеята е да ги дадете на вашия партньор и той да ползва ваучерите когато пожелае. Помнете, че нямате право да отказвате на ваучерите.

3. Снимка – избирате любимата си снимка, проявявате я в най-близкото фото, взимате подходяща рамка и всичко е готово. Тъй като това е често ползвана изненада, вложете нещо от себе си, например, напишете любовно послания върху самата снимка и накарайте половинката си да го открие.

4. Календар – ако си мислите, че това е най-тъпия подарък на света, то може би сте прави, но можете да го направите много по-интересен. Без значение дали е голям или малък, върху самия календар отбележете датите, които помните, например първата среща, първата целувка, начало на връзката, щастливи преживявания заедно и прочее. Отново ще ви трябват няколко листчета. На всяко едно от тях изписвате съответната дата и описвате какво помните от този ден. Жестът е наистина мил, но е предимно за дамите.

5. Защото те обичам – трябва ви малка подръчна кутийка (или красиво бурканче) и отново хартия. На всяко малко листче описвате всички онези малки неща, които обожавате и обичате в човека до себе си. Ако имате време, можете да ги сгънете като малки свитъчета и да ди вържете с панделка или канап. Ако ли не – просто ги сгънете така, че да не се вижда написаното в тях.

Да, това са неща, които се правят бързо, но влагате старание, усилие и са нещо от сърце за сърце. Дори да не е в деня на влюбените, изпробвайте по няколко от предложенията, ако искате да накарате човека до вас, да се почувства истински ценен и обичан.

1 comment

  • Comment Link achat de oromone en ligne achat de oromone en ligne Сеп 03, 2023

    you are really a good webmaster. The web site loading pace is
    incredible. It seems that you're doing any unique trick.
    Moreover, The contents are masterwork. you have done a excellent activity on this
    topic!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…