Торта с 500 яйца и 20 литра мляко, томбола с над 100 подаръка, игри с награди от всякакъв размер, измежду които велосипед, блутуут колонки, слушалки,  детски музикални инструменти, плажни кърпи и надуваеми изграчки, ваучери за пазаруване в магазини за компютърна техника, та дори и детски матрак, вещаят страхотни забавления за всяка възраст.

За двайсет и първа поредна година, пловдивското радио KATRA FM, събира малки и големи на площада пред Oбщината за едно забавно и щуро начало на лятото. Екипът на радиото, отново е избрал да подкрепи важна за града ни благородна кауза. По време на детския празник се събират средства за закупуването на първата за Пловдив и областта детска неонатологична линейка. Доброволци от БМЧК ще набират символични средства в касички. Дарилите скромната сума от 1 лев, ще получат бутилка минерална вода или сокче, както и билет, с който се включват във финалната томбола за големите награди.

Събраната сума от спонсори и дарители е за кампанията „Капачки за бъдеще”, които ще закупят така необходимата за града ни детска линейка.

Гарантиран шарен празник, поднесен със смисъл и мисъл! Заповядайте на 1-ви юни от 17 и 30ч. на площада пред Общината, където ще ви очакват и водещите на събитието – гласовитата Едит (ПЪРВА СМЯНА) и вечно усмихнатата Петя (Party Zone).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…