Fit & Jumping Festival 2018 е първото издание на пролетния спортен фестивал, който ще се състои на 12-13-ти май, в Пловдив /Международен панаир, палата №7/.

Фестивалът ще представи, в два дни,  разнообразни групови активности за възрастни и деца, с участието на едни от най-добрите инструктори за България. Ще има мастър класове на презентъри от България и Румъния.  

Ще имате възможността да се срещнете с едни от най-успешните български спортисти от „Пътя на славата“!

Спортни клубове  ще участват с разнообразни открити тренировки за деца и възрастни. Участието за всички в активностите на външната площ е безплатно.

Семинари на теми, свързани със здравословното хранене, възстановяването, спорта, развитието на спортните зали и други, също ще бъдат от активностите, които ще можете да посетите!

На 12-ти май ще се проведе специално организирано Fitness party с танци и настроение, както и възможността да се срещнете с любимите си инструктори и известни спортисти! Мястото – за сега е тайна!

На спортния фестивал ще гостува Юли Тонкин, който ще проведе уникален мотивационен семинар ,,Evolution key 2018″.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…