Новата пешеходна улица в Капана- „Христо Дюкмеджиев” вече е почти напълно готова, видя на място екип на КАПАНА.БГ. Повдигнатата на нивото на тротоара паважна настилка е застлана по цялата отсечка от площадчето в квартала до бул. „Цар Борис III Обединител”, като в момента се довършва кръстовището, в което минувачите ще се засичат с автомобилите по улица Алцеко. Почти готови сме, коментираха работниците на място. Пълното завършване на Дюкмеджиев бавят последиците от тежка ВиК авария. Преди няколко дни се спука тръба и се наложи дълбоко и дълго копаене за овладяване на ситуацията. Скоро ще възстановим паважа на това място, допълниха те.

От днес за ремонт е затворена и улица Загреб. Тя е следващата в плана по превръщането на Капана в пешеходна зона. Очаква се от утре отсечката да се превърне в строителна площадка.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…