Арт квартала стана предпочитано място за снимки. От скоро кътчето с павета в центъра на града приютява не само фотографи и модели за фотосесии, но и музиканти, предпочели да заснемат видеоклиповете си на фона на цветните флагчета, окичили малките улички.

Точно в този момент текат снимките за видеоклип на любимците ни - Gypsy jazz project. За щастие, тази седмица снимките не са кичозни, с конфети и лъскави автомобили. Единствения реквизит на музикантите, огласяващи ул. „Христо Дюкмеджиев“ в момента са столовете, на които някои от тях са седнали.

Минувачи се спират, за да се насладят на гжипси джаза, а хората от съседните заведения и тераси аплодират джем сесъша на музикантите. Същевременно детски смях огласява ъглите на улиците, докато малчуганите се опитват да танцуват на ритмичната музика. Настроението е приповдигнато, допълнено с много усмивки. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…