Струпаха тухли от архитектурния бисер на входа на кметството

Главният архитект не помнил за издаденото строително разрешение, поискаха оставката му

Протестът на гражданите, провокиран от събарянето на тютюневия склад на „Одрин 8”, се пренесе пред общината. Десетките от живата верига пред унищожения вчера архитектурен бисер застанаха пред кметството в очакване на обяснение от кмета за това кой и защо е дал разрешение за бутането на сградата. Те дойдоха но центъра с тухли от съборната фасада и направиха камара с тях на входа администрацията.

За миг пред хората се появи главният архитект Румен Русев, който каза, не помни кога точно е издадено строителното разрешение, както и че не знае кой е подписал разрешението за събаряне на склада. Струпалото се множество му поиска оставката.

Очаквайте всички подробности и детайли по темата в Под тепето и Капана.бг през целия ден.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…