След Бъдни вечер прекарана със семейството, какво по-хубаво от това да прекараш вечерта на Коледа с приятели. С много получени и раздадени подаръци по случай празника, може да си направите още един като се съберете с верни другари и полеете един от най-хубавите дни в календара в Бали. А за да се озовете там, не е необходимо да харчите един куп пари за самолетни билети за далечната дестинация, по простата причина, че Бали си имаме и тук в Пловдив.В култовия клуб за доброто настроение и коледния дух на вечерта ще действа зад пулта Electriksoul, добре познат на пловдивчани. Той със сигурност ще предаде още коледна магия на усмихнатите лица в заведението.

След тежките трапези, приготвени от майките и бабите, купонът в клуба и танците ще спомогнат за изгарянето на някоя и друга натрупана калория, така че освен забавно ще е и здравословно.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…