Новата година вече наближава с пълна сила, въпреки липсата на сняг, което е странно за нашите ширини. Напоследък из интернет пространството се върти една шега: През това време на годината към тъпите въпроси как си, к‘во става, се добавя и още един – къде ще си на нова година. Ако още не сте решили къде и не сте пръснали един куп с пари за куверти, то проблемът може да се реши доста лесно. Move music club е място, където посрещането на новата 2015 ще бъде отбелязано подобаващо, защото локацията е известна с грандиозните си партита. Освен качествена музика, която прави един купон незабравим, гостите предпочели да изпратят старата година в Move club клуб, няма да плащат за куверт. А какво по-хубаво от готини хора, добра музика и качествено място, като за всичко това не са необходими стотици левове, за куверти.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…