Дойде ли декември започваме да чувстваме настъпващия коледен дух от всеки ъгъл. А в края на месеца вече кой с умиление, кой с нетърпение чака края на годината и началото на новата. Всичко това обаче, освен с приятните емоции, свързаваме и харченето на много пари. За да не се стига до там от club Bally, организират новогидшно парти без куверти. Това е подаръкът на клуба към гостите си, избрали да прекрат последните мигове от 2014-та и първите от 2015 в едноименното заведение. Освен това, зад пулта ще е DJ Guerrero, който ще миксира за купонджиите и ще ги приветсва в първите секунди на новата година. Ако искате да станете част от най-щурото парти, което ще се хареса и на най-претенциозните, мястото е Bally club, а единственото условие е да си носите доброто настроение и групата любими приятели.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…