В последния ден от месец февруари бар „Грамофон“ ще бъде сцена за едно специално събитие, в което ще чуем DJ сетове от четири музикални персонажа, чиято музика обхваща различни електронни жанрове и настроения. 

Пловдивската публика ще може да се наслади на DJ сетове от Иван Шопов, Balkansky, Cooh и Drum Kid, а уловката е, че артистичните персонажи са четирима, но човекът - един. Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е DJ, продуцент и художник, а също и пример за това, че за да успееш са нужни хъс и постоянство. 

Започва музикалния си път в родния си град преди години, свирейки в метъл банда, а скоро след това се насочва към електронната страна на музиката и става част от H.M.S.U. 

Псевдонимът Cooh, под който Шопов издава и пуска разтърсващ drum & bass е първата му музикална трансформация. Постепенно артистичния му път го довежда до techno музиката, която създава под името Drum Kid. БALKANSKY пък е проектът, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Освен всичко това, той е и създател на лейбъла ABCD, който издава музиката на други млади и талантливи артисти.

На 28.02 в бар „Грамофон“ Иван Шопов ще разкрие всичките си творчески лица пред пловдивската публикaта и ще покаже на желаещите как се работи с Ableton. Програмата е следната:

19:00 – 21:00 
Ableton Workshop

22:00

Ivan Shopov (ambient set)
DRUM KID (techno set)
BALKANSKY (dubstep set)
COOH (drum & bass set)

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…