Спомняте ли си историята на Алекс и Джон? Ако сте забравили или сте пропуснали тази любов, голяма 5000 км. - вижте я тук, за да разберете каква е каузата на концерта - Любов, заради която разпродаваш себе си

 

Инструментално вокален ансамбъл Кучицвят а.к.а. MUTTFLOWER, Ви кани на първият си концерт! 

Времето ще е топло, може и да вали, може и да не, може и да ни бива, може и да не, никой не може да бъде сигурен преди 20 Юни.

MUTTFLOWER са 

Боби Илиев- Китара; Ядрена енергия

Мирослав Арабаджиев- Китара; специфични анатомични познания 

Велеслав Масларов- Бас китара (бас = секси)

Стефан Цветков- барабани; глобално природно бедствие

Александра Ласкова- вокали; локално природно бедствие

Със специалното участие и подкрепа на Никола Николов а.к.а. Jimmy от оркестър ТДК.

Специални благодарности към Copa Kapana и всички, които са отговорни това да се случи! (Jack White навярно е виновен за всичко)

Концертът е "Благотворителен концерт за себе си" - всички приходи от входа ще бъдат вложени в билети за самолет/влак/автобус за да се случи една любовна история.

Copa Capana

Начало: 20:00 ч.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…