„... и така на втория ден от октомври през далечната 2015 г. Посткултурното движение се е родило в топлата пазва на идейния Пловдив“. Така би следвало да пише в историографиите след години, когато си заслужим мястото там, Или пък не - може да се окажем най-вредоносното за кръвната система на страната ни движение и да ни има само по апокрифни харддискове, кой знае? Все още никой, но сме сигурни, че съвсем скоро всички ще разберем. Но стига толкова думи. Нека ви представим истинския им притежател.

Не сте чували за Уош? Едва ли.

На обещаващата маса (това ще е метафора за сцена) ще бъде сервирана инжекция пълна със затоплена течност. Съставки: думи, облечени в изящен синхрон, в компанията на режещо усещане към ежедневието, малко цинизъм, като от разочарован любовник, горест на млад нерез и истина, но недвусмислена, като срок на годност на кисело мляко.

Господар на церемонията – великоизящният мосю Wosh!

И!

Да, това е началото на пост-културната сцена.

Да, дойдохме.

Да, пригответе се. 

Да, чакаме Ви, всички!

Изкуство, а не арт.

Не арт, а изкуство да!

Да изкуство арт, не а!

А, да!

Арт.

02.10.2015.

22:00

7лв.

Петното на Роршах

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…