За нас е удоволствие да Ви съобщим и поканим на концерта на италианското дуо Les Spritz и френския електронен артист Klaus Legal в Пловдив на 28 септември, понеделник. Концертът е част от европейското турне на групите, единствен за територията на България и се организира от Сдружение "Общо Бъдеще". Благодарение на дарителска дейност, събитието ще е безплатно. Вижте по-долу презентация на артистите и прикачени снимки.

Les Spritz /Italy/ + Klaus Legal /France/ на живо в Пловдив на 28 Септември 2015, Понеделник @ .

Сдружение Общо Бъдеще открива есенния сезон с двоен концерт и предлага на пловдивската публика една незабравима вечер, включваща китарна музика от ново поколение и безкомпромисна електроника на живо. 

Les Spritz са дуо от Месина, Сицилия, Италия и предлагат настойчив инструментален нойз-рок с привкус на деструкция. Определят се като смес между Shellac-Pneu-Don Vito-Jesus Lisard. Les Sprtiz са свирили на една сцена с познайници на тукашната публика: Staer, Daikiri, Don Vito... Китара и барабани, изкарани напред в интуитивно пътуване. 

Klaus Legal e eлектронен артист от Франция, но казва, че живее в Тамбукту. Той смесва на живо аналогови синтезатори, вокали и светлини като цялото създава атмосфера на минимализъм и психиделика. Стилово Klaus Legal може да бъде оприличен като електронен и синтетичен пънк. Les Spritz и Klaus Legal имат и съвместен албум заедно, а общото им европейско турне е под надслов: "Зъвръщането на пристрастеното към кафето Зомби"

Концертът в Пловдив е единствен за територията на България, а благодарение на дарители, той ще е с вход свободен.

Начало: 21:00 часа

Вход свободен

Петното на Роршах

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…