Тази събота на сцената на Move club ще изгреят двама добре познати на пловдивската публика талантливи изпълнители. Това са Явката ДЛГ и Madmatic. Специално за феновете на римите те ще спретнат голямо парти със своите авторски парчета. Момчетата, чийто основен двигател на текстовете е сатирата , и този път няма да изневерят на себе си и ще се раздадат на 100%, за да радват почитателите си със съвместните си песни и да пеят заедно. А и варненските момчета ще се откъснат от морето, специално за посетителите на Move, което да си признаем, не е никак малко. А пловдивчани можем да им върнем жеста като ги подкрепим на 17 октомври в обичайното място за хип хоп партита  - Move club.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…