RDV кани всички любители на електронната музика на едно специално събитие с двама диджеи от България и трима гости от Франция тази събота в клуб Sound Trap в капана на Пловдив. Партито ще започне в 22:00 ч. и ще продължи до сутринта на първата сутрин от зимния сезон. Входът е свободен. 

Акцентът е върху музиката, която ще вклюва парчета от различни жанрове – техно, тек хаус и транси звучене - и ще изключва напълно всякакви комерсиални привкуси. 

Атмосферата на вечерта ще бъде изпълнена с ярки цветове и видео прожекции на живо. 

Артистите от екипа на RDV участват в няколко френски асоциации (РДВ /  Ерор Дата / Пудинг) работещи в сферата на музикалните събития и съвременните изкуства.

За повече информация, вижте събитието във фейсбук или ни пишете на нашата страница: 

https://www.facebook.com/events/1149750771719200/

https://www.facebook.com/ruedesvertus. 

Дата:  24.10.2015

Sound trap

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…