ФИЛМОВА ПРОГРАМА 

Представяме селекция от (предимно) документални филми за връзката на реките с градовете и хората. Те разглеждат социалната, екологичната и градоустройствената роля на реките, включително и на Марица. Филмовата програма може да следите в част Акции на нашата интернет страница или на Плажът.

Програма

07.09: The river people, Ксавие Истас, 50 мин, език френски, субтитри английски. Филмът е любезно предоставен от Белгийското посолство в България.

08.09: Краят на сезона, Николай Бендикс Скюм Ларсен, 70 мин, език турски, субтитри английски

09.09: Добре дошли в нищото, Кейт Райън, 75 мин, език български и английски, субтитри български

12.09: The river people, Ксавие Истас, 50 мин, език френски, субтитри английски. Филмът е любезно предоставен от Белгийското посолство в България. Това излъчване на филма е част от Нощ на музеите и галериите в Пловдив.

 

23.09: Екстремни спортове край реки, изборът на списание 360, 40 мин, език български и английски, субтитри английски и български

24.09: DamNation, 90 мин, език английски, без субтитри; любезно предоставен от WWF, въведение от Любомир Костадинов

25.09: Краят на сезона, Николай Бендикс Скюм Ларсен, 70 мин, език турски, субтитри английски

 

Къде: Плажът и Сцена на Марица

Кога: 07.09-17.09 и 21.09-25.09

Начален час: 21.00 ч.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…