Прожекциите днес започват с най-гледания филм в Мароко за последните 5 години ЛЮБОВ В МЕДИНАТА.  Бунтарят Тами, син на уважаван кадис, не оправдава очакванията на своя баща и пренебрегва традиционните норми на религиозната общност, в тази адаптация по прочутия роман на Мохамед Недали. Тами държи магазин в местния пазар и липсата на контрол от страна на семейството, му позволява да флиртува с красивите посетителки в магазина. Историята на месаря и неговите тайни страсти можете да глдате днес от 21.20 часа в лятното кино.  Цената на билета е 5 лв.

От 23.30 часа в рубриката УДИ АЛЪН можете да видите слънчевата пощенска картичка, която Уди Алън изпраща с НА РИМ С ЛЮБОВ. Алек Болдуин, Роберто Бенини, Пенелопе Крус, Джулиано Джема са част от звездите, които ще ви забавляват цели два часа. Режисьорът замисля филма си като калейдоскоп на човешки съдби, в които преплита хумор и романтика. Този път той избира италианската столица като идеална среда за игрален филм с много международни актьори – според него Рим е прекалено голям, за да си позволи развитие на една-единствена сюжетна линия. Във филма градът се превръща в място на безгрижни истории, които си заслужава да бъдат разказани.

Последните два филма на Уди Алън и любимите балкански комедии, които са част от програмата на ФИЛМОВИ НОЩИ ВЪВ ФИЛИПОПОЛИС са с цена на билетите 3 лв.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…