Театралният фестивал започва на 10-ти септември с „Възвишение“

Времето се топи и остават точно 24 дни до началото на един от най-любимите ни фестивали на Пловдив – този на театъра. Сцена на кръстопът отново ще събере под един покрив театрални екипи от цялата страна, за да доставят наслада и удоволствие на публиката.

Откриването тази година ще бъде на 10-ти септември с постановката „Възвишение“ по романа на Милен Русков, а големият финал ще постави театър „СОФИЯ“ с постановката „Анна Каренина.. Освен началото на фестивала, още нещо ще започне в този момент – новата история на голямата сцена на Драматичен театър Пловдив. Фестивалната програма вече е обявена и както всяка година, заедно с основната, ще има и съпътстваща програма.

Пълната програма и билети за постановките можете да откриете на официалния сайт на Сцена на кръстопът - www.scenatepe.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…