Издателство „Хермес“ ще отбележи Международния ден на детската книга с луксозно издание на една от най-популярните книжки за малчугани, а и не само – „Малкият Принц“. Тя е дело на преводачът Константин Константинов, а невероятните илюстрации към книгата са на Борис Стоилов.

За „Малкият принц“ се казва, че всеки човек трябва да я прочете по три пъти в живота си – веднъж, когато е малък, втори път когато е съзрял и трети – в старостта си. Без значение колко пъти сте я чели, заповядайте тази вечер в галерия „Лаутлиев“ на ул. „Златарска“ 11 в творческия квартал Капана. Изложбата ще включва различни илюстрации към книгата, а официалното и откриване е точно в 18:00 часа.

"Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде"."

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…