Регионален етнографски музей – Пловдив има честта да бъде домакин на юбилейната изложба на майстора Любомир Дудев. Той е решил да отбележи празника си като го сподели с близки приятели и съратници, имащи творчески усет за красивото, споделящи светоглед и мисия.

Съвместната изложба „Ножът – символ, традиция, изящество“ ще представи авторски ножове от Любо Дудев, акварелни картини от художничката Стефка Ташева, поезия от Соня Фурно, марионетни кукли от Гошо Ташев и дървени пластики от Боян Боянов.

Откриването на изложбата ще се състои на 5 декември (понеделник) от 17:00 ч. в Регионален етнографски музей – Пловдив, ул. „Д-р Стоян Чомаков“ №2. Тя ще бъде съпроводена с поетичен рецитал и с куклен театър – представление с марионетни кукли. Изложбата ще продължи до 18 декември 2016 г.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…